maanantai 11. kesäkuuta 2012

Muuttoa jälleen

Vihdoin ja viimein sain muutettua johonkin vakituiseen paikkaan. Vaikka soluhuoneisto onkin niin on sentään sellainen paikka jossa voi keskittyä asumiseen sekä opiskeluun ja laittaa omat tavarat järjestykseen.

Perjantaina äiti tuli muuttoapuun ja saatiin tyhjenettyä väliaikainen varasto kokonaan tavaroista. Voin sanoa ettei ollut kyllä helpoimmasta päästä se urakka. Tyhjennettiin ensin koko varasto ja katsottiin että mitä viedään sinne soluhuoneeseen ja mitä viedään äidin luokse Mikkeliin säilytykseen. Lastattiin auto täyteen kamaa ja ajettiin tavarat nykyiseen asuntoon jonka jälkeen ajettiin takaisin varastoon ja lastattiin auto taas täyteen lopuilla tavaroilla mitä varastoon jäi. Sitten ajettin Helsinkiin kaverin luokse josta haettiin loputkin tavarat ja ajettiin ne taas Malmille. Puoli yhdentoista aikoihin illalla päästiin jo lähtemään Mikkeliin ja oltin perillä joskus yhden pintaan rättiväsyneenä ja jalat puutuneina. Aamulla päästiin taas purkamaan kamoja varastoon ja osa taloon. Kierrätykseenkin päätyi lopulta osa.

Oli kyllä kiva käydä taas pitkästä aikaan Mikkelissä ja nähdä vanhoja tuttuja vaikkakin osa lauantai päivästä menikin kouluhommia tehtäessä. Välillä on hyvä käydä hengitämässä raitista ilmaa ja nauttimassa luonnosta Helsingin hektisen elämäntyylin lomassa. Valitettavasti siellä ei pystynyt olemaan kovin pitkään vaan lähdin heti puolenpäivän aikaan takaisin Helsinkiin purkamaan tavaroita jakasailemaan sänkyä, jotta olisi edes paikkaa nukkua.

Huomenna jatkuvatkin taas opinnot, ja kokeet sen kuin lisääntyvät jotta saataisiin teoria opinnot mahdollisimman nopeasti päätökseen ja päästäisin lentelee jo ensi kuun alussa.

Näihin tunnelmiin taas jossakin vaiheessa :)

-Igor

0 kommenttia: