tiistai 29. tammikuuta 2013

Avoimet ovet

Patrialla jälleen avoimien ovien päivät. Tervetuloa tutustumaan Patrian ammatti-ja harrastelentäjäkoulutukseen Patria-taloon Helsinki-Malmin lentokentälle 2.2.2013 kello 12-16 välisenä aikana. 

Näet upouudet lentokoneet, pääset kokeilemaan simulaattoria ja voit osallistua pääsykokeiden ensimmäiseen osioon (englanti, matematiikka/fysiikka) ilmaiseksi tilaisuuden aikana! Paikalla ovat myös kokeneet lennonopettajamme, jotka voivat kertoa lisää yksityiskohtia koulutuksesta käyntisi aikana. Alempana tulo-ohjeet koululle.

Nyt lukemaan huomiseen kokeeseen! 

P.S.
Tässä hieno blogi aloittavalta opiskelijalta.
http://becomingpilot.wordpress.com/

2 kommenttia:

tiistai 15. tammikuuta 2013

Risteilyä ja uusia opiskelijoita

Heipä hei!

Päätin tässä nyt päivitellä jotain etten menettäisi aivan kaikkia lukijoita. Aloitetaan vaikka hienolla kuvalla minkä sain napattua tänään aamulla luokan ikkunasta ennen tunnin alkua :)
Mitään erikoista ei tosiaankaan ole ehtinyt tapahtua vuoden vaihteen jälkeen kun on teoriajakso meneillään. Eilen aloitti tosin uusi kurssi ATP40 sekä SIO21. ATP:läiset ovat meidän koulun omia opiskelijoita (itse olen ATP38), ja SIO:laiset ovat Suomen ilmailuopiston opiskelijoita jotka suorittavat yksityislentolupakirjan meillä, koska heidän omassa koulussa ei ole tarpeeksi resursseja. PPL (Private Pilot Licence)-lupakirjan saatuaan he siirtyvät Poriin jatkamaan ATPL (Airline Transport Pilot Licence) opintojaan. Muistaakseni uusien opiskelijoiden joukossa pitäisi olla joku blogini lukija, mutta eipä ole vielä ilmoittautunut :)

Pientä tulevaisuuden ennustetta opintojen osalta sen verran, että teorioiden oletetaan päättyvät maaliskuun paikkeilla. Vielä on paljon opiskeltavaa, joten olen hieman skeptinen sen aikataulun suhteen, mutta saas nyt nähdä. Yölentoja mahdollisesti lennellään lähiaikoina, jos vaan saadaan heitettyä ne johonkin väliin ja viikonloppuisin pyritään lentämään matkalentoja. Kesällä viimeistään pitäisi alkaa mittarilennot. Huh.. tahti on kova, mutta hyvä niin :)

Käytiin muuten kouluporukalla risteilyllä tuossa viime viikonloppuna. Jutuista päätellen se oli mennyt erittäin överiksi kaikkien osalta, mutta näin sen olikin oletettu tapahtuvan joten kaikki hyvin :) Yhteishenki on koulussa loistava ja seuraavaksi on tulossa taas aviaattoreiden saunailta uusien opiskelijoiden kunniaksi.

Tällaisen kuvan sain napattua jossain vaiheessa matkaa..




















Eipä tässä muuta...

Katsellaan taas kun löytyy jotain sanottavaa :)

- Igor

P.S. Laittakaa palautetta vaikka meiliin, jos jaksatte. Ois kiva tietää mitä ihmiset tykkää/ei tykkää ja mitä vois olla lisää. :)

0 kommenttia:

perjantai 4. tammikuuta 2013

Back to school

Hola!

Happy New Year everybody! Johan tuohon lomailuun ehti jo kyllästyä.. :) (nope). Tuntui kyllä jännältä kun oli 10 päivää vapaata nimittäin oli pisin loma 5 vuoteen. O_o Etelään en valitettavasti lippua saanut kun tyhjätaskuna elelee tällä hetkellä, mutta Mikkelissä pääsi käymään viettämässä Joulua sukulaisten ja kavereiden kanssa. Flunssalta ja vatsataudilta ei päässyt pakoon (kiitos sukulaisten) ja juhlistinkin tapaninpäivää sitten pöpöjen kanssa. Uudeksi vuodeksi palasin takaisin Helsinkiin ja vietin vuoden vaihteen kämppisten ja naapureiden kanssa.

Nyt onkin aika palata takaisin koulunpenkille ja jatkaa opiskelua. Tahti alkoi taas kiivaana heti tammikuun toisena päivänä ja nuppi käy jo täydellä teholla. Juhlilta ei toki voi vielä välttyä nimittäin joulukuussa oli päätetty järjestää pikkujouluristeily tammikuussa. Ensiviikolla lähdetäänkin sitten taas tuopin ääreen, mutta sen jälkeen olisi kyllä tarkoitus vähän ryhdistäytyä ja panostaa kuntoiluun.

Viikonloppu edessä ja huomiseksi on varattu jälleen lentovuoro. Johan tässä on ollut taukoakin lentämisestä. Taidan käydä vaan laskukierroksessa pörräämässä ja hakemassa touchia takaisin. :)

Hyvää viikonloppua!

- Igor

0 kommenttia: