keskiviikko 28. elokuuta 2013

Viimeiset pic:it videolle

Sain nyt vihdoinkin lennettyä vikat pilot in command (pic) lennot eli käytännössä yksinlennot. Viimeisen lennon heitin Tampereelle kun sinne oli jo reitti osittain suunniteltu ja sillä tulisi sopivasti puuttuvat tunnit täyteen.

-- brake, brake --

Kirjoittaessa tätä tekstiä tuli viestiä dispatcherilta, joka hoitaa meidän lentojen varauksia, että multa puuttuukin vielä reilu tunti pic:iä. Painelin sitten kouluun laskemaan lentoaikoja ja huomasin, että aikaisemmissa blokeissa oli jäänyt pari lentoa liian lyhyiksi. Huomenna sitten todellisuudessa suorittamaan viimeisiä yksinlentoja. Ehkä senkin voisi kuvata.

...jatkuu
Reittinä oli Malmi-Tampere, jossa pieni tauko. Sieltä matka jatkui Lahti-Vesivehmaan lentokentälle, jossa tein pari läpilaskua ja jatkoin matkaa takaisin Malmille. Pääsin vihdoinkin kuvaamaan lupaamani videota, mutta GoPron akku osoittautui sen verran surkeaksi, että se loppui kesken jo Tampereella, joten video jäi suht lyhyeksi ja tylsäksi. Kokosin kuitenkin Malmi-Tampere reitiltä kohokohdat. Heitin musiikit videon päälle koska taustalla kuuluu pelkkää moottorin pörinää.

Muista valita HD-kuva mutterista.Täytyy korjata yksi kohta. Kun mainitsin videossa korkeudeksi 5000ft niin todellisuudessa se oli 4000ft eli n.1200m. (Korkeusmittaria jos oikein tihrustaa niin huomaa oikean korkeuden). Jatkoin nousua kuitenkin 5000ft vielä.

Matkalennot sekä perusmittarilennot on nyt suoritettu joten nyt sitten odottelen kun seuraava oppilas meidän kurssilta pääsee samalle viivalle. Seuraava blokki mennään nimittäin pareittan simulaattorissa.

- Igor

8 kommenttia:

 1. Näitä lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee varmaan ainakin yksi lähiaikoina kunhan saan editoitua sen :

   Poista
 2. Moi Igor ja kiitokset vauhdikkaasta blogistasi! Missä te lentohenkilökunta muuten oikein liikutte vapaa-ajallanne? :) T: Lentäjä-miehestä haaveileva nuori nainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHA! Moi anonyymi ja kiitos kun luet blogia! :) Lentäjät on tavallisia tallaajia ja tekee samoja juttuja mitä muutkin ihmiset, eli aika sattumaa jos törmäät jossakin. Parhaiten pääsee lähelle on varmasti lentokentällä tai lentokoneessa. Oot vaan tarpeeksi rohkea ja käyt antaa numerosi suoraan lentäjälle ;)

   Poista
 3. Hei! Lentovideosi ei jostain syystä toimi? Haluaisin katsoa sen nimittäin päässäni soi yksi videon biiseistä jota en saa millään päähäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, tämä video toimii kyllä mutta se toinen lentovideo joka on jossakin blogin syövereissä ei toimi. (vissii tekijänoikeudet tai jotai). Mut jos et jostain syystä saa tätä videota toimimaan niin tässä on kappaleet:

   Moby - Extreme ways (the bourne ultimatum)
   Philter - Flutterby
   Power to progress - Darren Loveday, Stephen Loveday

   Poista