torstai 18. heinäkuuta 2013

Pian takaisin ilmaan

Simulaattorit alkaa olla huomenna paketissa vähäksi aikaa ja ensi viikolla jatkuu samat mittarilentoharjoitukset ilmassa. Perusmittarilennolla laitetaan lasit silmille, jotka rajoittavat näköä pelkästään mittareille eli ulos ei näe mitään. Kyseiset lennot lennetään tietysti opettajan kanssa ja itseasiassa loput lennot mitkä tulen tästä lähtien lentämään on kaikki opettajan kanssa (paitsi 3h matkalentoa mitkä on vielä lentämättä). Perusmittarilennot menee varmasti nopeasti pois alta mikäli sää on suotuisa, jonka jälkeen palataan takaisin simulaattoriin, jossa lennellään taas vähän aikaa. Siitä sitten hypätäänkin jo Cirruksen kyytiin.

Off-topic
- Pian aloitan mitä todennöiköisemmin uuden harrastuksen, josta kerron viimeistään elokuussa.

- Puolustusvoimat on tehnyt tämmöisen hienon videon Over-Board ilmataisteluharjoituksista yhteistyössä Ruotsin ja Norjan kanssa.
- Boeing B787 Dreamliner on ollut viime aikoina taas ongelmissa. Vaikuttaa, että Dreamliner ei olekaan niin Dreamy toistaiseksi. 12.7. Ethiopian Airlinesin 787 syttyi palamaan London Heathrow:n kentällä, mutta onneksi se oli tyhjillään, joten kukaan ei loukkaantunut. Palon syytä tutkitaan. Samana päivänä Thomsonin kone oli matkalla Manchesterista Sandfordiin Floridaan, jolloin koneeseen tuli vika ja kone joutui palaamaan takaisin lähtökentälle.

Toivottavasti Dreamlinerista loppuu noi kaikki vaaralliset lastentaudit mahdollisimman nopeasti, muuten kukaan ei uskalla lentää sillä enää.

Queen of Sheba kuva: sky.com

- Igor

0 kommenttia: