maanantai 1. heinäkuuta 2013

Cirruksen kyydissä

Tänään oli jälleen simulaattorilento, jonka jälkeen törmäsin koulukaveriin, joka on yhtä kurssia vanhempi. Hän lentää tällä hetkellä mittarilentoja Cirrus SR22:lla ja kysyi, että haluanko tulla kyytiin seuraamaan lentoa, koska hänen lentopari ei ollut mukana. Ilman muuta lähdin lennolle kun en ole aikaisemmin ollut Cirruksen kyydissä ja kone on kuulemma kuin yksimoottoristen Cadillac. Samalla sain tutustua itse mittarilentämiseen, jota itse ruven kohta lentämään, joten lento oli myös hyödyllinen, mikä olikin tarkoitus.

Otin vähän kuvia ja videoita teidänkin nähtäväksi :)

Btw.. tänään ei tule pic&abb kun en ole oikein ehtinyt kirjoittaa.Erittäin vaarallinen CB (cumulonimbus). Sumea alue on vesisadetta


Videossa tehdään lähestyminen ja ylösveto harjoittelumielessä.

- Igor


2 kommenttia:

 1. Milloin patrialla on perusvalintakoepäivä seuraavan kerran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Niko!

   En osaa sanoa vielä milloin on seuraavat perustestaukset tai avoimet ovet. Olen itse katsonut yleensä Patrian omilta sivuilta koska meille harvemmin kerrotaan niistä koulussa. Laitan omalle sivulle varmasti heti kun Patria päivittää omat sivunsa. Kannattaa lähettää Patrialle hakulomake tai odottaa sitten seuraaviin avoimiin oviin, jossa voit tehdä testit heti paikan päällä.

   http://www.patria.fi/pilottraining/FI/Ajankohtaista/Perusvalintakoepaivat/index.html

   - Igor

   Poista