maanantai 13. toukokuuta 2013

Latest news

Hiljaista on ollut pari viimeistä viikkoa ja se näkyy myös täällä :S Meidän kurssi suorittaa tällä hetkellä cross country lentoja eli yksinmatkalentoa koneen päällikkönä. En ole oikein päässyt itsekään lentämään kun muut oppilaat ovat lentäneet ennen minua priorisoinnin takia. Mulla on jäljellä noin 6 tuntia matkalentoa ja pyrin lentämään ne tällä viikolla loppuun. Huomenna on ainakin vahvistettu varaus ja kelikin näyttää hyvältä, joten taidan suunnitella lennon Tampereelle.
Ylihuomenna on laitettu myös varaus Diamondille. Käyn tekemässä pienen lenkin yksin, jotta muistuisi vähän kone mieleen ja sen jälkeen aion lennättää kavereita. Kesän myötä koneella on aikataulut buukattu melkein syksyyn asti, joten täytyy etsiä joitakin pieniä rakoja siitä välistä ja toivoa, että kelit olisi kohdillaan. Lisäksi aikaisemmin mainitsin, että meinaan ostaa GoPro kameran, jotta pääsisi kuvaamaan lentämistä ja saisi vähän matskua tänne blogiinkin niin tällä viikolla olisi tarkoitus ostaa se. Täytyy vain löytää jostakin halvalla :)

Viime viikolla otin pari hienoa kuvaa taivaasta puhelimella. Ostin Samsung GS4 pitkän harkinnan jälkeen kun tuo hinta oli aika suolainen. Oli pakko päivittää jo puhelin kun alkoi tuo vanha tökkimään aika pahasti enkä halua vaihtaa ihan heti uuteen, joten ostin kerralla sitten hyvän. Laitoin samalla kameran testiin. :)

Olen ajatellut myös päivittää blogin ulkoasua ja laittaa siihen uuden teeman, ainakin väliaikaisesti ja katsoa kuinka se toimii, kun tuohon vanhaan alkaa jo vähän kyllästyä, (vaikka ihan hieno se onkin :)). Kehittelen sitä vielä tässä vähän ja julkaisen lähipäivinä.

Stay tuned..!

- Igor
0 kommenttia: