lauantai 4. toukokuuta 2013

Flunssaa ja Vappua

Ihan ensiksi haluat mainita, että laitoin kokeilumielessä muutaman mainoksen pyörimään sivulle. Voittoa tulee aina klikkauksista ja mainokset on googlelta, joten viruksia ei kannata pelätä :) Tarkoituksena ei ole häiritä kenenkään lukukokemusta, mutta ajattelin että jos sieltä tulee jokunen penni niin hyvä. Kaikki muut mainonnat mitä joskus sivuilla esiintyy on puhtaasti omia mielipiteitä eivätkä ne edusta ketään tai mitään ja tekstien kirjoitus on täysin sponsoroimatonta.

May Day
Mikkelistä palattuani alkoi sopivasti flunssa. Voimat veke ja lentokieltoon. Tärkein syy kieltoon on lentokunto eli Fit-2-Fly. F2F käsitteenä voi tarkoittaa mitä tahansa mikä koskee lentokuntoa oli se sitten fyysinen vamma, masennus, stressi, flunssa tai joku muu seikka mikä heikentää lennon turvallista suorittamista. Tässä tapauksessa totesin vain itse, että en ole lentokuntoinen ja jätin tällä viikolla lentämättä. Ensi viikolla yritän saada jäljellä olevat 6 matkalentotuntia pois alta, mikäli koneita riittää ja sää on kelvollinen. Sen jälkeen olisi edessä simulaattorivaihe eli blocki 5, mutta siitä ei ole tullut vielä mitään aikataulua. Toivottavasti alkaa mahdollisimman pian, jottei opinnot veny.

Vappu meni myös aikalailla kotona kun muut olivat juhlimassa. Jaksoin kuitenkin raahautua vappupäivänä keskustaan kävelylle parin kaverin kanssa kun oli sen verran hieno keli, että olisi ollut sääli tuhlata se päivä kotona istuen. Molemmat kaverit harrastaa myös valokuvausta, joten saatiin napattua muutama hieno kuva.

- Igor

0 kommenttia: