tiistai 23. huhtikuuta 2013

Yölennot jatkuu!

Tämä viikko on koululla pyhitetty yölennoille ja ne suoritetaan Mikkelissä. Syy minkä takia niitä ei voida suorittaa Malmilla on se, että kentällä täytyy olla toimivat lähestymisvalot operoidessa yöllä. Kun Malmilla menee lentoasema kiinni niin valoja ei pysty enää käyttämään, mutta Mikkelissä niitä pystyy käyttämään itse maasta. No miksi ei sitten lennetä kun on lentoasema auki? Yksinkertaisesti ei ole vielä tarpeeksi pimeää silloin kun lennonjohto on paikalla. Virallisesti yö alkaa vallita puolitoista tuntia auringonlaskun jälkeen.
Kuva on aikaisemmalta Mikkelin keikalta

Kävin eilen viemässä yhden lentokoneista Mikkeliin, jotta ensimmäinen ryhmä pääsee aloittamaan lennot ja palasin samantien takaisin Helsinkiin, koska täällä on vielä tekemistä. Huomenna jos kelit on kohdillaan ja lentoaikataulu pitää paikkansa niin lähden takaisin Mikkeliin. Hyvä puoli on se, että vanhemmat asuu siellä niin ei tule ylimääräisiä asumiskustannuksia :)

Viikonloppuna oli kaverin häät. Koska harrastuksiini kuuluu myös valokuvaus niin yllätys yllätys kuvaukset napsahti mulle. :) Hieman hankaluuksia tuotti erittäin kova aurinko ja rikki mennyt salama, jolloin photoshopille oli runsaasti käyttöä. Muuten oli todella onnistuneet juhlat.- Igor

0 kommenttia: