tiistai 15. tammikuuta 2013

Risteilyä ja uusia opiskelijoita

Heipä hei!

Päätin tässä nyt päivitellä jotain etten menettäisi aivan kaikkia lukijoita. Aloitetaan vaikka hienolla kuvalla minkä sain napattua tänään aamulla luokan ikkunasta ennen tunnin alkua :)
Mitään erikoista ei tosiaankaan ole ehtinyt tapahtua vuoden vaihteen jälkeen kun on teoriajakso meneillään. Eilen aloitti tosin uusi kurssi ATP40 sekä SIO21. ATP:läiset ovat meidän koulun omia opiskelijoita (itse olen ATP38), ja SIO:laiset ovat Suomen ilmailuopiston opiskelijoita jotka suorittavat yksityislentolupakirjan meillä, koska heidän omassa koulussa ei ole tarpeeksi resursseja. PPL (Private Pilot Licence)-lupakirjan saatuaan he siirtyvät Poriin jatkamaan ATPL (Airline Transport Pilot Licence) opintojaan. Muistaakseni uusien opiskelijoiden joukossa pitäisi olla joku blogini lukija, mutta eipä ole vielä ilmoittautunut :)

Pientä tulevaisuuden ennustetta opintojen osalta sen verran, että teorioiden oletetaan päättyvät maaliskuun paikkeilla. Vielä on paljon opiskeltavaa, joten olen hieman skeptinen sen aikataulun suhteen, mutta saas nyt nähdä. Yölentoja mahdollisesti lennellään lähiaikoina, jos vaan saadaan heitettyä ne johonkin väliin ja viikonloppuisin pyritään lentämään matkalentoja. Kesällä viimeistään pitäisi alkaa mittarilennot. Huh.. tahti on kova, mutta hyvä niin :)

Käytiin muuten kouluporukalla risteilyllä tuossa viime viikonloppuna. Jutuista päätellen se oli mennyt erittäin överiksi kaikkien osalta, mutta näin sen olikin oletettu tapahtuvan joten kaikki hyvin :) Yhteishenki on koulussa loistava ja seuraavaksi on tulossa taas aviaattoreiden saunailta uusien opiskelijoiden kunniaksi.

Tällaisen kuvan sain napattua jossain vaiheessa matkaa..
Eipä tässä muuta...

Katsellaan taas kun löytyy jotain sanottavaa :)

- Igor

P.S. Laittakaa palautetta vaikka meiliin, jos jaksatte. Ois kiva tietää mitä ihmiset tykkää/ei tykkää ja mitä vois olla lisää. :)

0 kommenttia: