perjantai 4. tammikuuta 2013

Back to school

Hola!

Happy New Year everybody! Johan tuohon lomailuun ehti jo kyllästyä.. :) (nope). Tuntui kyllä jännältä kun oli 10 päivää vapaata nimittäin oli pisin loma 5 vuoteen. O_o Etelään en valitettavasti lippua saanut kun tyhjätaskuna elelee tällä hetkellä, mutta Mikkelissä pääsi käymään viettämässä Joulua sukulaisten ja kavereiden kanssa. Flunssalta ja vatsataudilta ei päässyt pakoon (kiitos sukulaisten) ja juhlistinkin tapaninpäivää sitten pöpöjen kanssa. Uudeksi vuodeksi palasin takaisin Helsinkiin ja vietin vuoden vaihteen kämppisten ja naapureiden kanssa.

Nyt onkin aika palata takaisin koulunpenkille ja jatkaa opiskelua. Tahti alkoi taas kiivaana heti tammikuun toisena päivänä ja nuppi käy jo täydellä teholla. Juhlilta ei toki voi vielä välttyä nimittäin joulukuussa oli päätetty järjestää pikkujouluristeily tammikuussa. Ensiviikolla lähdetäänkin sitten taas tuopin ääreen, mutta sen jälkeen olisi kyllä tarkoitus vähän ryhdistäytyä ja panostaa kuntoiluun.

Viikonloppu edessä ja huomiseksi on varattu jälleen lentovuoro. Johan tässä on ollut taukoakin lentämisestä. Taidan käydä vaan laskukierroksessa pörräämässä ja hakemassa touchia takaisin. :)

Hyvää viikonloppua!

- Igor

0 kommenttia: