maanantai 10. joulukuuta 2012

Vuosi lähenee loppuaan

Pikkuhiljaa alkaa tän vuoden paketti olla kasassa. Ei kyllä uskoisi, että puoli vuotta on jo vierähtänyt tässä koulussa. Kyllä se aika juoksee kun tekee sitä mitä tykkää ja tässä se menee kuin siivillä :) Teoria on kieltämättä aika vaikeaa, mutta kun opettajat on päteviä ja innostavia niin oppiminenkin on suhteellisen mukavaa.

Keskiviikkona ja torstaina pääsee taas trafille tekemään kokeita. Kaksipäiväiset kokeet kattaa kaikki aineet mitä on tässä muutaman kuukauden aikana tullut käytyä läpi. Ensi vuonna tulee toinen paketti ja todennäköisesti maaliskuun paikkeilla pääsee taas trafin tentteihin. Sen jälkeen alkaa taas lentovaihe ja loppu aika meneekin taivaalla. Jossakin välissä täytyy kuitenkin suorittaa vielä yölentokelpuutus, mutta se heitetään sitten johonkin väliin kun on sopiva aika meillä ja opettajilla.

Kaikista merkeistä huolimatta päästään pikkulomalle 21. joulukuuta. Viikonloput, joulu ja uusivuosi kun sattuivat niin hyvin putkeen, että kouluun ei tarvitse palata kuin vasta tammikuun alussa. Siinä olisi kyllä saumaa lähteä johonkin lämpöiseen rentoutumaan, mutta finanssipuoli ei taida sallia sitä. Mutta ei se mitään... lähden Mikkeliin sukulaisten luokse ja vietän perinteiset joulujuhlat perheen kanssa.

Jos ei tule mitään erikoista vielä tälle vuodelle niin palailen todennäköisesti ensi vuoden alkupuolella.

Näillä puheilla Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille!- Igor


0 kommenttia: