perjantai 26. lokakuuta 2012

Talvikausi

Talvikausi alkaa.. saas nähdä miten käy lentojen kanssa. Nyt ne ovat jääneet aika vähälle sateisen syksyn ja teorioiden takia ja jos lunta sataa samaan tahtiin niin matkalennot joutuu lentämään todennäköisesti ensi vuoden puolella. Sunnuntaina ajattelin lentää Mikkeliin, jos säät antaa periksi. Pari kuukautta olen suunnitellut lentää sinne ja joka kerta tulee jokin este. Siellä tekisin parin tunnin tauon, näkisin ehkä vanhempia ja sitten takaisin Helsinkiin. Näillä keleillä kun ei uskalla tehdä pitempiä reissuja, ettei vahingossakaan jäisi jumiin johonkin huonoon säähän.

Eilen aamulla kun tulin kouluun niin oli pari astetta pakkasta ja kaunis auringonnousu, joten kävin nappaamassa hienon kuvan asematasolta. Siinä on pari Tecnamia odottamassa lentovuoroaan.

http://www.lembergaviation.com/wp-content/uploads/2010/08/OH-KAS-front.jpgMaanantaiksi sain sovittua vihdoin ja viimein eroavuuskoulutuksen Diamond DA40 lentokoneelle. Koulutuksen ei pitäisi kuulemma kestää pikään, joten parhaimmassa tapauksessa lentämään saattaa päästä jo ensi viikonloppuna :) Taivaalle haluavat ei muuta kuin kättä pystyyn niin lähdetään lentelemään Helsingin ylle tai vaikkapa Ouluun. Koneet ovat tunti vuokralla, joten maksua tulee olemaan jonkun verran. Kiinnosuneita on jo jonoksi asti, joten varauksia kannattaa myös tehdä. Sen voin sanoa, että kokemus tulee olemaan mahtava. :)
- Igor

0 kommenttia: