keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kerrankin posti toi hyviä kirjeitä!

Tänään kun tulin koulusta kotiin niin sain pari kirjettä, yksi oli trafilta ja toinen verotoimistosta. Yleensä kumpikin tietää laskuja. Trafilta tulee melkein joka toinen päivä joku lasku maksettavaksi ja verottaja repii viimeisetkin fyrkat mitä on jäljellä. Tällä kertaa kaikki oli kuitenkin toisin. Trafi ilahdutti mun päivää lentolupakirjalla, eli nyt voin virallisesti lentää yksin tai kavereiden kanssa (lasku tosin ei ole vielä tullut). Nyt jos kaikki sujuu hyvin niin yritän saada tyyppikelpuutuksen toiseen koneeseen asap. Verotoimistosta tulikin sitten veropäätös vuodelta 2011 ja palautuksia on luvassa :) Ensimmäisen kerran saan jotakin myös takaisin päin kun normaalisti tulee vain mätkyjä.

Flunssa on päättänyt ottaa vallan vaikka kuinka paljon yritin sitä välttää. Tiesin, että heti kun tulee syksy niin pöpöt iskee kyntensä. Pakko parantua nopeasti, kun koulussakin on hankala istua nuhaisena ja väsyneenä kun ei jaksa keskittyä.

Näillä näkymin, jos teoriat jatkuu samaan tahtiin niin hyvällä tuurilla saan vedettyä koulun alle kahteen vuoteen. Tahti on tosin aika kova, joten nyt ei saa lipsua yhtään teoriaopinnoissa.

Nyt lääkkeitä naamaan.. heippa!

- Igor

4 kommenttia:

 1. hienoa että vihdoin on PPL taskussa! mukava varmasti saada välillä muutakin kun laskuja!
  Itse kävin tänään suorittamassa Medical 1 tarkastuksen ja aloitan patrialla ATP40 kurssilla tammikuussa :)

  PM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, onneksi olkoon sullekin! :) Millos kävit valintakokeissa ja ilmeisesti kaikki läpi? Tuuhan sit rohkeesti juttelee koululla kun aloitat.

   Poista
 2. Tässä syksyn aikana kävin tekemässä valintakokeet ja läpinhän ne meni :) ja nyt helpotti kovasti kun sai vielä tuon medikaalin hoidettua. Mihin koneeseen aijot tyypit hankkia?

  PM

  VastaaPoista
 3. Diamond DA40. Hyvä kun muistutit, täytyy ottaa yhteyttä siitä.

  VastaaPoista