keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Lievää paniikkia

Vähään aikaan ei ole päässyt päivittelee blogia kun lukeminen on vienyt aikansa. Koulu alkoi suht nopealla tempolla, mutta sitten alkoi tulla yllättävän paljon matskua ja uusia aineita päällekäin. Ensimmäinen koe ehdittiin jo pitää tuossa viime viikon loppupuolella ja pari koetta tulossa tämän viikon lopussa.

No mutta.. eipä siinä kaikki. Tänään tulikin lievä shokki kun saimme ensi viikon lukujärjestyksen käteen. 5 KOETTA TULOSSA HETI PUTKEEN!! APUA! 2 heti maanantaina ja 2 taas tiistaina sekä yks perjantaina. Eli 7 koetta viikon sisällä. Jestas sentään. Kurssioppilailla oli silmät ja pää pyörällä kuin pahimmassa turbulenssissa :D Kyllä kaikki osasivat odottaa kokeita ja niiden määrää, muttei näin tiheällä aikataululla.

Lisäksi tilannetta vaikeuttaa mukavasti se, että mulla on muutto Hoasin asuntoon viikonloppuna ja se vie tietysti aikansa. Täytyy käydä ostamassa ikeasta joitakin huonekaluja pieneen huoneeseen nimittäin mitään vanhoista kamoista ei sinne mahdu. Siinä on lisää päänsärkyä kun miettii mihin ne vanhat kamat siirtäisi ja milloin..

HUH!

No ei siinä mittään. Itse olen urani valinnut ja tätä haluan ehdottomasti tehdä, joten ininät sikseen ja kirjat auki. Tästä mennään läpi vaikka kirveellä!!

Tässä on muuten pari kuvaa! Ensimmäisessä on oppilaitos ja toisessa on Tecnam 2002JF pieni italialainen mopo, jota käytetään useimmissa lennonharjoitteluissa. Viimeisestä kuvasta näkyy osa koneista mitä Patrialla on opetuskäytössä.

- Igor

0 kommenttia: