sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Blogi on nyt siirretty

Joo elikkäs päädyin siirtämään blogin uuteen osoitteeseen, koska wanhan kanssa oli hieman ongelmia vaikka se hyvin muuten toimi. Aika usein kun yritin jakaa blogin www-osoitetta niin virustorjunnat torjuivat sen eikä sivua pystynyt jakaa edes facebookissa.

Tää on hieman erilainen kuin edellinen, mutta pyrin tekemään siitä suht samannäköisen. Sisältö pitäisi olla ainakin sama. Vanhoissa teksteissä olevat kuvat löytyvät nyt "kuvia"-valikon alta koska en saanut niitä siirrettyä tekstien mukana.

Nykyisistä tapahtumista muutama sana
Yksityislentolupakirjaa ei vieläkään ole taskussa kun on tullut vähän takapakkia yhdestä kokeesta ja yritän suorittaa sen asap jolloin pääsisin tarkastulennolle. Lisäksi tänään oli ICAO:n kielitaitokoe josta rapsahti 5 eli toiseksi paras arvosana :). Se tarkoittaa myös sitä, että seuraavan kerran teen tuon testin 6 vuoden päästä. Paras arvosana 6 on todella vaikea saada. Pitää melkeinpä äidinkielenä puhua englantia tai osata se vaan pirullisen hyvin.

Teoriajakso hyökkää kuin puun takaa. Oletin sen alkavan joskus lokakuussa jolloin olisin ehtinyt lentää kaikki lennot ja pitää vielä hiukan lomaa, mutta se alkaakin HUOMENNA! Puolen vuoden teoriajakso kuumottaa varmasti mukavasti kun koulussa aletaan hengaa taas 247 ja viikonloppuisin lennetään vuoden loppuun asti. Mutta... ei auta kuin ottaa tiedot avosylin vastaan ja panna ne visusti pääkoppaan, jotta ensi vuonna ne olisivat hyvin muistissa :)

- Ciao!

0 kommenttia: