sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Alkaa olla homma jo hanskassa

Näin se vaan on että, harjoitus tekee mestariksi. Tänään oli sellainen päivä, että alkoi vihdoinkin tulla tunne osaavansa jotakin. Aikaisemmin kun on käynyt lentelemässä niin perustuntuma koneeseen on kasvanut ja harjoitukset ovat sujuneet suht hyvin, mutta itse laskut ovat olleet ongelma.
Nyt ollaan sitten harjoiteltu laskukierroksia, joissa noustaan ylös sekä kierretään kenttää ympäri, josta mennään sitten suoraan laskuun. Näissä harjoituksissa suoritetaan pelkästään nousuja sekä laskuja. Tänään harjoiteltiin toisen kerran tätä laskukierrosta hemmetin kovassa turbulenssissa, niin homma sujui sen verran hyvin, että kouluttaja sanoi hän ei puuttunut kolmessa viimeisessä laskussa ohjaukseen kertaakaan. En voi olla kuin ylpeä itsestäni, jos ei kukaan muu ole :D

En kyllä kadu päivääkään että siirryin tälle alalle. Välillä on ollut tunne, kun on vetänyt teoriaa päivästä toiseen, että tätäkö tämä on mitä olen halunnut tehdä, mutta osasin tsempata itseäni sillä, että ne teoriat olivat vain pieni vaihe tätä kokonaisuutta. Välillä kapasiteetti tuli täyteen myös ilmassa, koska lentämisen aikana täytyy tehdä monta asiaa yhtä aikaa eikä maisemien katseluun jää kovinkaan paljon aikaa. Siinä vaiheessa on ollu myös tunne että ei tämä lentäminen niin herkkua ollutkaan. Tosiasia on kuitenkin eri. Siinä vaiheessa kun tämän homman osaa kunnolla niin kaikki tehtävät siellä ilmassa sujuvat loogisessa järjestyksessä ja itse lentämisestäkin alkaa jo siinä vaiheessa nauttimaan. Tänään oli juuri tällainen päivä jolloin näitä tuntemuksia alkoi syntyä. Tietää, että tästä se homma vasta alkaa.

Toivottavasti jokainen ihminen lähtee toteuttamaan omia haaveitaan ja tekemään unelmistaan totta, nimittäin en itse osaa kuvitella tekeväni sellaista asiaa, josta en nauti ollenkaan. Se johtaa vain masennukseen ja silläkin on monia seurauksia. Toki aina ei ole mahdollisuutta lähteä näiden haaveiden perään, mutta siihen voi ainakin pyrkiä, sekä rakentaa tietä pikkuhiljaa oikeaan suuntaan. Mikään ei tule kerrallaan, vaan kaiken eteen on tehtävä töitä.

Hyvät kesän jatkot kaikille lukijoille! :)

- Igor

0 kommenttia: