torstai 17. toukokuuta 2012

Lukemista tiedossa

Sanoisinko näin, että vedettiin kaasu pohjaan heti toisena päivänä. Kiihdytettiin maksimaaliseen opiskelutahtiin kun saavuttiin kouluun, mutta näin se on tehtävä. Mitä sitä turhaan löysäilemään :) Oppiaineet eivät ole helpoimmasta päästä, mutta voin sanoa, että jos vähääkään jaksaa keskittyä ja kotona kertaa kerran niin ei pitäisi olla mitään ongelmaa opiskelussa.

Tänään oli vähän muutakin kuin teoriaa, nimittäin käytiin katsomassa yksityislentokoneita pikkuhallissa, mikä oli aikoinaan euroopan toiseksi suurin (ei kyllä uskoisi). Sisällä oli kymmenkunta konetta, joita sitten käytiin läpi ja tutustuttiin ihan perusrakenteisiin, sekä mitä opittiin eilisellä tunnilla.
Lisäksi saatiin tänään kouluasut, jotka tilattiin kuukausi sitten. Nyt ollaan sitten virallisesti opiskelijoita. Parin kuukauden päästä kun lentää ensimmäisen yksinlentonsa niin saa vielä siivet vasempaan rintaan. :)

Hoas oli päättänyt lähettää asuntotarjouksen ja vieläpä kaikenlisäksi Malmilta. Sellainen soluhuone kolmen huoneen asunnosta. Nyt kun on asunnonhaku vireillä toisen opiskelijan kanssa niin täytyy alkaa jopa harkitsemaan että haluanko ottaa tuota solua. Olisihan se toki halvempi, mutta helpompi asua sellaisen kanssa joka on samassa koulussa ja samalla kurssilla. Tätyy perjantaina vähän neuvotella, mitä se toinen opiskelija tykkää ajatuksesta. Itseasiassa hänkin sai hoasilta tarjoukset päivän aikaisemmin kuin minä, mutta jäi nyt itsekin harkitsemaan sitä.

Huomenna onkin Helatorstai niin pääsee sitten hieman lepäämään ja kertaamaan viikolla opittuja asioita. Onneksi aiheet ovat mielenkiintoisia niin niitä on kiva lukea.

Palailen taas lähiaikoina ja yritän saada vähän kuviakin mukaan.

- Cheers

0 kommenttia: